Arbeidsconflict, wat nu?

Je hebt een arbeidsconflict. Gewoonweg klote is dat! Je bent bij ons aan het goede adres. Wij helpen je gratis dit op te lossen en als beëindiging van de arbeidsovereenkomst de enige oplossing is begeleiden we je daarin ook. Heb je daarbij een arbeidsrechtspecialist of arbeidsrechtadvocaat nodig, dan regelen wij die voor je.

Geen reden dus om geen contact op te nemen. Blijf niet rondlopen, maar neem hier meteen contact op.

Waar gaat het conflict over?

Ziekte

Je zit al een tijdje ziek thuis en nu wil je werkgever je ontslaan. Mag dat wel? Ontslagen worden tijdens ziekte kan wel, maar natuurlijk ligt dat vaak niet zo zwart wit. Lees verder.

Disfunctioneren

Hebben jullie een conflict over je functioneren? Zegt je werkgever dat je disfunctioneert en dat hij je daarom wil ontslaan? Neem meteen contact op voor gratis advies of lees verder.

Reorganisatie

Gaan ze reorganiseren en word jij ontslagen? Als werknemer heb je niet veel invloed op een reorganisatie. Maar dat betekent niet dat je het maar moet laten gebeuren. Lees verder.

Verstoorde arbeidsrelatie

Het botert echt niet meer tussen jou en je baas? Dat kan behoorlijk uit de hand lopen en zelfs ziekmakend zijn. Dit kan een reden zijn voor de rechter om de arbeidsovereenkomst te ontbinden. Lees verder.

Loon achterstand

Hebben jullie een conflict en weigert je werkgever je loon te betalen? Je werkgever moet uiterlijk de 3e dag van de maand het salaris betalen van de vorige maand. Gebeurt dat niet, dan staat daar een wettelijke (boete)verhoging op naast de rente die je kunt eisen. Die verhoging loopt in anderhalve maand op tot de helft van het achterstallige loon. Lees verder.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zelf ontslag nemen, toch transitievergoeding

Botert het niet meer met je werkgever? Je mag je arbeidsovereenkomst altijd opzeggen, mits je de opzegtermijn respecteert (dat wordt ook wel uitwerken genoemd). Je hebt dan echter geen aanspraak op een transitievergoeding omdat je zelf het initiatief neemt. Wil je toch aanspraak maken op een transitievergoeding, schakel dan ons in. In veel gevallen blijkt de werkgever namelijk toch mee te willen werken aan een neutraal ontslag met een vaststellingsovereenkomst, waardoor je wel aanspraak op een transitievergoeding maakt. Lees verder.

Waarmee kunnen we je helpen?

OntslagVaststellingsovereenkomstLoonvorderingReorganisatieConcurrentiebedingTransitievergoeding