Gratis advies

Neem contact met ons op voor gratis advies!

Gratis juridische hulp bij ontslag, hoe zit dat?

Wij bieden gratis juridische hulp bij (dreigend) ontslag door gespecialiseerde juristen en advocaten.

Waarom? Omdat wij vinden dat je als werknemer toch al de “underdog” bent en je gewoon goed geholpen moet worden door echte specialisten.

Om je goed en snel te kunnen helpen hebben we een aantal gegevens nodig. Die vind je in het aanvraagformulier. Wij gebruiken die gegevens alleen voor de behandeling van jouw zaak en verder helemaal nergens voor!

Hoe beter je je probleem omschrijft, hoe sneller wij het kunnen oplossen.

Hoezo gratis?

In het eerste gesprek hoor je meteen wat je wel en niet moet doen in jouw situatie. We beoordelen de haalbaarheid van je zaak. Dat is helemaal gratis! Heb je meteen hulp nodig van een jurist of advocaat, dan zenden we je aanvraag meteen door. Dat is sneller. Dan nog is het eerste (telefonisch) gesprek gratis.

Wie? Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van juristen en advocaten. Die pakken je zaak meteen op en nemen contact om je probleem te bespreken en te doen wat nodig is, ook als er geprocedeerd moet worden.

Jurist of advocaat gratis?

Als wij je aanvraag doorverwijzen naar een jurist of advocaat zal het eerste advies ook gratis zijn. Tijdens het eerste gesprek worden er afspraken gemaakt over de kosten, die uiteraard zoveel mogelijk  worden verhaald op je werkgever, je rechtsbijstandverzekeraar of de Raad voor Rechtsbijstand. Het kan ook zijn dat je een eigen bijdrage moet betalen, bijvoorbeeld als er moet worden geprocedeerd, maar dat weet je vooraf! Ook griffierechten en deurwaarderskosten moet je zelf betalen, maar zullen laag worden gehouden. Wij houden niet van verrassingen.

Waarmee kunnen we je helpen?

OntslagVaststellingsovereenkomstLoonvorderingReorganisatieConcurrentiebedingTransitievergoeding